Over Onze Vereniging

Beste leden,

Het visseizoen 2017 zit er inmiddels op, de vergunningen voor 2018 liggen alweer op de deurmat.

De vergunningen zijn ook dit jaar niet duurder geworden.

Ook dit jaar gaan we zoals elk jaar weer Brasems uitzetten.

Ook wordt er dit jaar wederom Karper uitgezet.

Snoeken op de vijver mag van 1 oktober t/m 29 februari, maar dient wel meteen teruggezet te worden.

Het Jeugdkoningsvissen was in 2017 weer goed geslaagd, er was goed gevangen en mede dankzij onze sponsors ging iedere deelnemer met een mooi 'Visprijsje" naar huis.

Ook in 2018 hopen we weer op veel jeugdvissers die strijden om de titel 'Jeugdkoning' en "Kanjerkoning".

Elk jaar zien we weer dat ook de kinderen die nog nooit gevist hebben, wanneer ze actief aan het vissen zijn, zeer enthousiast zijn!

We zorgen dat er ruim voldoende begeleiding vanuit onze eigen leden is en mocht het aan materiaal ontbreken dan zorgen we daar ook voor!

Zet dus de stap en kom een keer vissen, je mag altijd contact opnemen met onze jeugdbegeleider Eduard Hems (Tel. 06-15363286).

We wensen jullie allen een fijn visjaar toe.

HSV 'De Drie Baarzen'